WELKOM!


Welkom bij Le Journal, vanaf 1 juni zullen wij na 14 weken onze deuren weer openen, u bent van harte welkom om onze geheel verbouwde zaak te komen bewonderen.

Wilt u binnen komen kijken dan kunt u met onderstaande button een reservering maken. Voor ons staat gastvrijheid voorop, daarom kunt u op het terras gewoon plaatsnemen zoals u gewend was, u bent welkom voor even snel een kopje koffie, of voor een uitgebreide borrel, lunch of diner. Een plekje op het terras kunt u echter niet reserveren.

Voordat u kunt plaatsnemen, zullen wij u vragen of u en uw huisgenoten gezond zijn.
U mag met 2 personen aan een tafel zitten, u mag alleen met meer dan 2 personen aan een tafel zitten wanneer jullie uit een gezin komen.
Wij vragen u om voordat u plaatsneemt uw handen te ontsmetten.
Zowel binnen als buiten is het belangrijk dat u zich houdt aan de 1,5 meter regel.

Lees meer over groep arrangementen.


RESERVEER TAFEL

VEGETARISCH MENU

Of u vegetarisch bent, of ook graag wel eens iets anders eet dan vlees, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid keuze menu zonder vis of vlees. Ook dit keuze menu is 18,50 per persoon en ook te combineren met het gewone menu. Eet u liever veganistisch, ook dat kunt u aangeven bij uw reservering en dan zulen wij een speciaal aangepast veganistisch menu voor u samenstellen.

ACTIES!


€ 5,- voor Appelgebak met Koffie of Thee.


€ 20,- voor 4 Cocktails.


€ 17,50- voor 10 Bier