WELKOM!


Vanaf 28 april zullen wij onze deuren weer openen, u bent van harte welkom om onze geheel verbouwde zaak te komen bewonderen.

Helaas is het door de maatregelen nog onmogelijk om binnen plaats te mogen nemen. Voor ons staat gastvrijheid voorop, daarom kunt u op het terras gewoon plaatsnemen zoals u gewend was, u bent welkom voor even snel een kopje koffie, of voor een uitgebreide borrel, lunch of diner. Een plekje op het terras kunt u niet reserveren.

Voordat u kunt plaatsnemen, zullen wij u vragen of u en uw huisgenoten gezond zijn.
U mag met 2 personen aan een tafel zitten, u mag alleen met meer dan 2 personen aan een tafel zitten wanneer jullie uit een gezin komen.
Wij vragen u om voordat u plaatsneemt uw handen te ontsmetten.
Zowel binnen als buiten is het belangrijk dat u zich houdt aan de 1,5 meter regel.

Wij vragen u zich via het op het terras vermelde telefoon nummer via whatsapp of sms te registreren. Lees meer over groep arrangementen.


RESERVEER TAFEL

VEGETARISCH MENU

Of u vegetarisch bent, of ook graag wel eens iets anders eet dan vlees, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid keuze menu zonder vis of vlees. Ook dit keuze menu is 18,50 per persoon en ook te combineren met het gewone menu. Eet u liever veganistisch, ook dat kunt u aangeven bij uw reservering en dan zulen wij een speciaal aangepast veganistisch menu voor u samenstellen.

ACTIES!


€ 5,- voor Appelgebak met Koffie of Thee.


€ 20,- voor 4 Cocktails.


€ 17,50- voor 10 Bier