WELKOM!


Welkom bij Le Journal, sinds september 2009 een begrip in Lelystad en sinds 2018 ook gevestigd in de havenkom van Almere Haven.

Vanaf maandag 1 juni 12:00 zullen wij onze deuren weer openen. U bent van harte welkom.

Op het terras is het niet mogelijk om een tafel te reserveren, wilt u binnen zitten dan is reserveren verplicht, u kunt reserveren via de site of door te bellen.

In de zomer kunt u volop genieten van ons grote terras waar u voor zowel lunch, diner of een drankje met hapje van harte welkom bent. Is het weer iets minder uitbundig?
Dan kunt u bij ons binnen ook terecht voor een hapje of een drankje. Kijk op onze menukaart en overtuig uzelf. U zult zien dat u bij ons kunt genieten van een heerlijke lunch of diner voor een vriendelijke prijs in een sfeervolle ambiance.

Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen.
Lees meer over groep arrangementen.


RESERVEER TAFEL

VEGETARISCH MENU

Of u vegetarisch bent, of ook graag wel eens iets anders eet dan vlees, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid keuze menu zonder vis of vlees. Ook dit keuze menu is 18,50 per persoon en ook te combineren met het gewone menu. Eet u liever veganistisch, ook dat kunt u aangeven bij uw reservering en dan zulen wij een speciaal aangepast veganistisch menu voor u samenstellen.

ACTIES!


€ 5,- voor Appelgebak met Koffie of Thee.


€ 20,- voor 4 Cocktails.


€ 17,50- voor 10 Bier